OK

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie

FRÉZOVANIE VLOŽKOVANIE KOMÍNOV

✓ Dobrý Kominár ✓

Podmienky ochrany osobných údajov

I.

Základní ustanovení

1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“)je KOMÍNY s.r.o., IČO 51427940, so sídlom: Mokraďská 470, 026 01, Dolný Kubín (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

adresa: Mokraďská 470, 026 01, Dolný Kubín

email: info@kominy.sk

telefón: 0 907 779 779

3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

4. Prevádzkovateľ nevymenoval odpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoréste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
  • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

2. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zozmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktorésú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

3. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle§ 28 Zákona.

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby

  • Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
  • zaisťujúce marketingové služby.

2. Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI.

Vaše práva

1. Za podmienok stanovených v Zákone máte

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchtopodmienok.

2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.                                             

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä: zámky, heslá, šifrovanie, interné bezpečnostné smernice.

3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII.

Záverečné ustanovenia

1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/ás podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

PRIEBEH REALIZÁCIE


Frézovanie

Práce sa vykonávajú z vrchu komína špeciálnou komínovou frézou, ktorá sa postupne ťahá z dola smerom nahor. Hydraulická hlavica má na sebe namontované vysoko kalené reťaze, ktoré odstredivou silou šetrne melú komínovú tehlu na prach. Ofrézovaný materiál ostáva na dne komína, odkiaľ sa postupne odoberá počas frézovania. Do takto pripraveného komína možeme namontovať nerezový systém.


Vložkovanie

Takmer každý komín je pred montážou nerezového systému potrebné prefrézovať a zväčšiť tak vnútorný prieduch na požadovaný kruhový rozmer. Montáž nerezového systému sa realizuje vkladaním jednotlivých dielov z vrchu komína. V objekte sa spraví len drobným zásahom technologický otvor pre osadenie čistiacich dvierok a napojenie dymovodu. Ostatné práce sa realizujú zo strechy.


Čo ešte treba ?

Ak sa rozhodnete pre realizáciu, mali by ste vedieť nasledovné veci. Chcete čistiace dvierka aj na povale alebo len dole. Aký máte rozmer, priemer vývodu zo spotrebiča. Aké máte napojenie dymovodu v stene: 90 stupňov alebo 45 stupňov. Aký približne máte vysoký komín. Druh paliva: drevo, uhlie, brikety, peletky, ekohrášok atď. Následne nás kontaktujte a vypracujeme Vám presnú cenu.

CENY

Frézovanie komína od: 20,- EUR/bm s DPH

Vložkovanie komína, práce od: 20,- EUR s DPH

Čistenie komína: 29,- EUR s DPH

Matriál nacenujeme individuálne - kontaktujte nás

tel.: 0907 779 779

Kompletný cenník

Výpis článkov

  • 06 Jún 2019

    Keď sme boli deti:)

    Nostalgia na ktorú radi spomínajú ročníky čo si pamätajú klasické staré dobré večerníčky. Nuž naše milé detičky na tomto fičali Vaši ockovia a mamičkyJ

  • 05 Máj 2019

    Občasne užívaná stavba

    Vedeli ste že na občasne užívanej stavbe nemusíte čistiť komín tak pravidelne ako napríklad na bežnom rodinnom dome? Ak chcete vedieť viac a znenie presnej definície vyhlášky prečítajte si tento článok.

  • 04 Apr 2019

    Ako často kontrolovať rodinný dom

    Rodinné domy, ktoré majú menší vykurovací spotrebič ako je 50 kW a ide pritom o tuhé palivo je potrebné odborne skontrolovať kominárom najmenej raz za rok. Popri tom treba svojpomocne kontroly vykonávať každé 4 mesiace.

  • 03 Mar 2019

    Kontroly plynových kotlov

    Komín, na ktorý je pripojený spotrebič na plynné palivo typu C, sa musí počas prevádzky kontrolovať a čistiť najmenej raz za rok. Plynový kotol typu B raz za 6 mesiacov ak je komín vyvložkovaný. Viac nájdete v tomto článku.

archív